Privacy Verklaring (AVG)

Hoi Sarah is een online webshop, gericht op de verkoop van drukwerk en persooonlijke cadeau’s.  Voor de juiste verwerking van bestellingen en het uitvoeren van onze bedrijfsvoering, vragen wij om persoonsgegevens. 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Hoi Sarah verwerkt persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Bestellingen


- Gebruik van acties en kortingcodes
- Contact via social media- Bezoek aan de website
- Overige persoonsgegevens die je actief aan ons verstrekt door bijvoorbeeld door het aanmaken van een profiel op onze website, of correspondentie 
- Gegevens over jouw activiteiten op onze website

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Hoi Sarah verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

- Het verwerken en verzenden van je bestelling
- Om je te informeren over de voortgang van je bestelling
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Voor een correcte afwikkeling in geval van schade, vervanging en of retourzending- Om te controleren of je de wettelijke leeftijdsgrens hebt bereikt voor het bestellen van alcohol;

Daarnaast verzamelen we ook gegevens zodat we jou een optimale klantbeleving te kunnen bieden. Dit bijvoorbeeld aan:

- Je gericht een aanbod van onze producten of diensten te kunnen geven
- Verzenden van onze nieuwsbrief of acties- Je te informeren over onze producten of diensten
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

Verstrekking aan derden

Hoi Sarah verkoopt jouw gegevens niet aan derden. We delen jouw persoonsgegevens met businesspartners en derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. 

Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om eenzelfde niveau van beveiliging te garanderen en de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te bewaken. 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Hoi Sarah. En je hebt het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@hoisarah.nl. 

Beveiliging website

Om gegevens veilig te versturen via het internet heeft onze website een SSL-certificaat geïnstalleerd. Dit protocol creëert een versleutelde verbinding tussen een webserver en een internetbrowser. Deze verbinding zorgt ervoor dat alle gegevens, die tussen de webserver en browser worden verstuurd, geheim blijven.

 

 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door onze website te bezoeken ga je automatisch akkoord met onze privacy policy en algemene voorwaarden.

Deze website maakt gebruik van cookies.